Traineekonceptet.

Här kommer lite information om vad vi kan och vad vi gör.

Du som är arbetsgivare eller jobbar med personalförsörjning kanske kan ha stor nytta av Oplanas Trainee utbildningsform. Vi vet att bristen på rätt kompetens är det största problemet idag. Lösningen kan vara Oplana med en plattform för strategisk kompetensförsörjning som är unik. Utbildningar tillkommer för Dig som arbetsgivare och som har behov av en viss kompetens.

Våra elever från skolan kan göra nytta från första dagen eftersom de tränat för att klara av specifika arbeten utifrån de behov och krav som finns just nu, det är det som är hela motorn för Traineekonceptet.

Oplanas Traineeutbildning är ett sätt att lära känna, testa och lära upp framtida anställda.Våra Trainees är motiverade och kan ge Er ny kunskap.Tillsammans med skolan kan man också gemensamt starta en utbildning och forma den utifrån just Era behov.

Utbildningar inom teknik har alltid svårt att locka folk, så är det ju, men inom eget nätverk/samarbetspartners och flera arbetsförmedlingar i Stockholm så finns det ett stort intresse för skolan. Vi vet att teknikindustrin skriker efter folk och kompetens och här finns det verkligen utrymme för den som vill ha jobb.

Hälsningar

Mikael Hellberg

Skolans utbildning: Teori/Praktik


Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Adress: Torshamnsgatan 28A

164 40, Kista

Telefon: 08-508 549 00/01